Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvažuji možnost jestli oni to neposílají, protože to je občas funkční taktika.

0 0
možnosti
Foto

Dodatek: druhá věta je nadsázka, ne žádost o fotky;-D

0 0
možnosti
Foto

Mně občas přijde na messenger zpráva typu: Ahoj, jak se máš. Já chtít být tvůj přítel. Takže okamžitě blokuju a je klid.

Cítím se diskriminována, že mi dosud nepřišel žádný dickpick.;-D

1 0
možnosti
JN

J61o40s87e28f 57N26o81v47á93k

25. 2. 2023 20:33

Myslim pani bloggerko, ze u prvnich reakci jste nepochopila vyznam - ja ty odpovedi cetl taky a prislo mi, ze vam to lide objasnuji, proc se to deje, ne ze vam vytykaji, ze delate neco spatneho.

U tech reakci druheho typu, tam uz s vami souhlasim.

0 0
možnosti
JN

J35o19s18e44f 45N84o52v88á34k

25. 2. 2023 20:37

Teda jeste podotek, nemyslim tim, ze vsechny odpovedi byly jen vysvetlovaci, to zdaleka ne. Ale celkovy dojem jsme mel spise pro ty vystlevaci.

A pokud 100% vite, ze vam to ti muzi poslali vedome oni, tak bych se s nima neparal a bud:

1. Jim poslal taky fotky penisu, popr nejakych skaredych vagin

2. Nebo ty obzvlast otravne rovnou nahlasil na policii za sexualni obtezovani.

0 0
možnosti
JM

J58o34s81e73f 64M34i34k61i21n

24. 2. 2023 14:12

Vše je to o přiměřenosti a toleranci. Není normální posílat cizím lidem fotky přirození, je normální aby se žena hezky oblékala a chtěla se libit aniž by tím chtěla mít s každým sex.

Na stranu druhou je normální hezkou ženu nějak oslovit pokud se mi již nějakou dobu libí.

Na stranu druhou by si pánové, co posílají fotky přirození a obtěžují ženy, mohli sami uvědomit, jak by se cítili a jak by reagovali, kdyby se k nim takto začali chovat nějací homosexuálové. Zda by jim to bylo či nebylo příjemné

1 0
možnosti
JL

Tohle je bouře ve sklenici vody. Původně jsem nechtěl reagovat, ale nakonec to udělám. Zakopaný pes je v tom jak vnímáte kyberprostor, co od něj očekáváte a jak berete že funguje. Dle Vašich reakcí totiž evidentně čekáte, že funguje stejně seriózně jako reálný svět. A to je fatální omyl. Díky obrovskému dosahu a velké dávce anonymity se v něm mnohonásobně zesilují právě ty záporné vlastnosti různých typů lidí. Ani Vy se v něm ostatně nechováte stejně jako v reálném světě. Váš veřejný instagramový účet s fotkami, které nemusí ani působit vyzývavě, úplně stačí když Vám to na nich bude "jenom" slušet, v kombinaci s přímým emailovým kontaktem na Vás, se totiž v reálném světě rovná situaci, kdy byste si nechala udělat profesionální fotku, na které Vám to bude slušet, nechala si udělat třeba 50.000 kusů, na druhou stranu na sebe napsala přímý kontakt a pak šla po ulici a ty fotky rozdávala každému muži, bez dalšího komentáře. A to určitě také neděláte. I v takovém případě byste si "vysloužila" pozornost určitého množství úchylů. Kyberprostor má neomezený dosah a v kombinaci s obrovskou anonymitou dává samozřejmě daleko větší prostor lidem, kteří ho chtějí zneužít, než lidem kteří se v něm budou chovat slušně. Sociální sítě obecně je pro různé úchyly a devianty ráj. Obsah ke kterému se tam dostanou zadarmo díky virtuálně naivním lidem je nekonečný. A to se stalo Vám. Zároveň máte sklon paušalizace, v ČR je dle posledního sčítání přes 5 milionu mužů, Vašich 77 emailů, které vnímáte jako celek, tedy nelze vyjádřit ani v promilích. Zároveň ne všechny ženy dostávají stejné emaily jako Vy, dostávají je takové, které si v internetovém prostředí dostatečně nechrání své soukromí. Což je věc, s kterou těžko něco uděláte, ale zároveň to nevypovídá o společnosti jako celku. Mám s kyberšikanou a podobnými věcmi velké zkušenosti (z té kladné strany barikády samozřejmě). Základem je tedy nepřistupovat k internetovému světu jako k bezpečnému prostředí, kde se nacházejí jen slušní lidé.

11 0
možnosti
Foto

J13a96n 82Š37i28k

24. 2. 2023 14:58

Nemohu říci, že v lesčems nemáte pravdu. Jenže...Fakticky ženám říkáte: Když se moc na FB odhalíte, tzn., že si tam dáte hezké fotky (nemyslím obscéní, ani vyzývavé), tak počítejte s tím, že budete obdobnou poštu dostávat, protože vlastně provokujete. To je stejné, jako když Taliban chce, aby všechny ženy byly zahaleny. To není správné. Žena má právo dát si hezkou fotku kam chce. Muž nemá právo ji poslat svoji fotku penisu, pokud mu k tomu ona nedá svolení.

1 0
možnosti
Foto

J60a16n 63Š19i88k

24. 2. 2023 10:59

Máte možnost to smazat, okamžitě zablokovat dotyčného a dál neřešit, pokud Vás neobtěžuje opakovaně. Jinak jako společnost dál jsme. My muži však v mnohém dál nejsme a na určitém stupni vývoje jsme ustrnuli navěky. Což není nějaká omluva toho, co se Vám děje, to je smutné konstatování faktu. Hezký den

0 0
možnosti

Bohužel neustrnuli. Já si nevybavuji, že bych v dobách, kdy neexistoval internet, zaregistroval tuto formu "seznamování". V případě zasílání e-mailů s fotkami pindíků jde o novum, které v podstatě moc nechápu. Je to podle mne na úrovni úchylů, vyskakujících z křoví a odhalujících se před osamocenými ženami.

3 0
možnosti
LP

1)Tak ten druhý zmíněný šokující typ reakce byl ode mne. A jo vysvětlit to můžu. Prostě když žena píše na kontroverzní politická témata, kritizuje kdekoho (youtubeři jsou blbí, lidi neumí češtinu, barefoot boty jsou hnusné), tak se sama stává terčem. Když si k tomu dá na profil kukuč s výrazně nalíčenými řasami, tedy spíš slepenými nekvalitní řasenkou, možná se může chtít někdo seznámit, ale taky je dost pravděpodobné, že si z ní někdo bude dělat (uznávám blbou) srandu.BTW: sexi žena bude sexi i v batikovaném oblečení, o tom to není. Přitažlivost se opravdu neměří množstvím makeupu ani počtem pindíků v poště.

2)když se někdo chce zbavit nevyžádaných emailů, obvykle popřemýšlí nad nastavením svých sociálních sítí, jaké kontakty má veřejné atd. Ale někdo o to napíše blog (asi aby mu těch pindíků chodilo ještě víc) a když sklidí negativní reakce, začne se v tom o to víc šťourat.

A jako ta forma „Pracuji jako učitelka......a chodí mi do pošty penisy“ (to je jak z nějakého pornopříběhu). Nebo zmiňování věku – to je jak „chodí mi pindíky, tj. jsem furt sexi)

A jako: „Ve většině případů fotce předchází nějaká krátká a neutrální konverzace, přičemž se dotyčný zeptá, jak se mám, jestli jsem zadaná a i po mé kladné odpovědi pošle fotku své chlouby...“ Ty s nimi konverzuješ, to jako vážně? :D

BTW: Ne, fotky rodiny na facebooku nemáš jen pro přátele, máš je veřejně.

7 7
možnosti
LP

4) Příležitost dělá zloděje. Ano viníkem je stále zloděj. Nicméně ač za znásilnění ženy může znásilnit, tak žena co se producíruje v noci opilá a polonahá v parku před pochybným barem, tu pravděpodobnost dost zvyšuje. Stejně tak pojišťovny mívají ve výlukách krádež prostou (tj. bez překonání překážky chránící věc před odcizením). Proč asi?

5) Opravdu si myslíš že je v pohodě že si obdobné články od tebe mohou přečíst spolužáci tvých dětí a tvoji žáci?

1 6
možnosti
MN

pro některé pány zde v diskusi a další na internetu. Posílat fotky svýho pinďoura, je prostě prasárna a házet "vinu" na adresátku, je přinejmenším velice hloupé. Úplně se děsím zprávy - čau nechceš jít na kafe, kterou by mi poslala nějaká "fešná" frnda.

8 0
možnosti

Buďte v klidu, jde to přežít. Nejhorší smrt je z vystrašení.

3 0
možnosti

Řešení není napsat o tom blog, ale prostě to ignorovat. V podstatě je to "nevyžádaná pošta" se kterou se setkává každý z nás v určité formě. Pokud vám přijde foto penisu hnusné, no i takové ženy jsou. Ve světě internetu jsou jistě horší věci než toto. Lidé jsou různí a různé koníčky maj.......avototoje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik