Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Některé ženy to chtějí (vím to, protože jsem byl požádán) a ty co to nechtějí budou moc za chvíli nasadit AI hlídače, který bude fotky s penisem házet rovnou do koše.

Osobně si myslím, že nahota nemůže nikomu ublížit.

1 4
možnosti

Ublížit jistě ne, ale nevyžádaná může otravovat zcela určitě.

1 0
možnosti
LP

Tak snad byste se měla cítit poctěna, že si dotyční vybrali právě Vás.:-/

0 3
možnosti
JT

J70a37n 91T98r78n46k13a

23. 2. 2023 18:29

Typuju, že ti muži odhadují ženu lehčích mravú a chtejí určitě také poslat jistou dámskou fotku. V dnešní dobe totiž poznat dámu, je o dost težší, než za 1.republiky.

1 2
možnosti
JK

Zatímco těch prvorepublikových džentlmenů jsou plné diskuze, že jo.

7 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jsem to byl já kdo měl ten první příspěvek o tom, že možná děláte něco špatně tak je mi divné, že se to neděje jiným ženám. Asi se chovají na internetu jinak. Co jiného bych vám k tomu napsal. To se neděje jen tak, vždy musí být nějaká příčina. Takže chyba bude asi někde jinde než jí hledáte. A upřímě řečeno když koukám na vaší profilovou fotku, tak se těm lidem co vám něco posílají dost divím.

4 2
možnosti
Foto

Pane Polášku, fotky chodí většině žen, které jsou aktivní na sociálních sítích. Vidím to kolem sebe všude. Jak víte, že to ženám ve vašem okolí nechodí? Každé jste se zvlášť ptal? A opravdu vám si myslíte, že za to mohu já? Co tedy dělám špatně? Poučte mě.

1 0
možnosti
JZ

Já přispěji podobenstvím. Je dost nelogické veřejně vykládat, že se strašně krade. Zloději se totiž po takových výkladech rozdělí do dvou skupin: ti hloupější vám uraženě začnou vysvětlovat, že si máte na své věci dávat lepší pozor, a ti chytřejší si řeknou, kdo vykládá takovéhle věci na veřejnosti, musí být jistě ukrutný pitomec, a mělo by být snadné ho dál okrádat.

Obě ty skupiny mají svoji pravdu. Člověk se vyhýbá okradení malými osobními opatřeními a ne mravoučnými výklady. Lidské chyby se mýtí tím, že jejich nositelé vymřou, ne tím, že se polepší. Asi jsem už příliš starý a cynický.

4 0
možnosti
JV

J31a80n 49V67o28j66t74u46n

23. 2. 2023 15:01

V blogovom profile mate odkazy na svoje facebookove a instagramove profily. V jednom FB profile mate natvrdo uverejneny email a dokonca aj telefonne cislo. Obidva tieto veci by som na Vasom mieste okamzite vymazal. Ako aktivna blogerka ste vlastne tiez verejne znama osoba a pre mnohych uchylakov ste preto atraktivny ciel, na ktorom mozu realizovat svoje uchylky. Zverejnovanim osobnych kontaktov na socialnych sietach im to len zjednodusujete.

3 3
možnosti
Foto

To není moje osobní sociální síť. A zase obviňujete mě, že já dělám něco špatně....🙈

0 0
možnosti
Foto

Nerad to říkám, nicméně platí, že dost podstatná část lidí vidí sexuální obtěžování jako něco normálního, za co bys vě finále nejspíš měla být ještě vděčná.

5 0
možnosti
IK

A, bohužel, bude to pokračovat. Děti jsou k takovému přístupu vedeny už od školky. Stěžuje si holčička, že jí nějaký chlapeček tahá za vlasy nebo čmárá do jejího výkresu? Místo, aby se chlapečkovi dostalo přednášky na téma slušného chování, holčička je poučena, že chlapeček jí tak dává najevo přízeň. A pokračuje to na první stupni školy - vysypané tašky, žvýkačky ve vlasech, schovávání ukořistěných částí oblečení... všechno nevinné klukoviny, snaha upoutat pozornost. Na druhém stupni už si děvčata ani nestěžují, protože jednak platí zákon omerty a stěžovat si znamená mít u kolektivu pověst práskače a u pedagogů potížistky a konfliktní husy.

Jak to může končit jinak, než že část dívek vyroste v ženy, které považují obtěžování za přirozenou součást mezilidských vztahů, z chlapců částo vyrostou muži, kteří mají pocit, že jejich zájem je pro ženu vyznamenáním, zdvořilé chování je známkou slabošství a ženské odmítání je jenom hra. Nakonec dospělí svéprávní lidé se nejsou schopni dohodnout na jednoduchých pravidlech příjemného soužití.

6 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik