Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J30o52s13e30f 65U62l11m46a61n

11. 5. 2020 10:11

Konečně mám janso, o co jde. Na netu jsme narazil na spoustu hejtů na tuhle osobu a vůbec neměl tuišení, která bije a čím se dotyčná provinila. Každopádně ti, co takové osobě přejí smrt, jsou horší než ona sama.

10 0
možnosti
RP

Na pořad se díváme rádi, člověk žasne co aktéři dokáží a jak rychle reagují. Pavlína je ve vaření fakt dobrá, jen asi toho jejího stálého úsměvu a urputnosti k vítězství kterou dává najevo je moc. Je to i o sympatii, ostatní soutěžící svým přístupem vypadají víc v pohodě, netlačí tak na pilu a to u diváků hraje velkou roli.

0 0
možnosti
RK

R35a22d30e80k 76K69o12h96u95t

11. 5. 2020 19:42

Tak co psali, tak tuhle paní druzí celkem brali. To spíš ta potetovaná stále v plném tréninku prý byla fest intrikánka.

1 0
možnosti
LS

Zřejmě jste nepochopila, že Pavlína hraje svoji roli v kuchařské reality show MasterChef přímo skvěle, je-li na její výkon ohlas, jaký je. Co by ostatní účastnící, včetně porotců, zřejmě za to dali?

I v minulých letech bylo někdy znát, že místo o soutěž jde zřejmě o show na pobavení diváků, ale letos je to, až do očí bijící. Samozřejmě, nikdo nikoho nenutí se na to dívat...

9 0
možnosti
RB

Co to je MasterChef?

3 0
možnosti
ŠK

Vůbec by mě nenapadlo, že jsou lidi takoví ehm ehm, že je nějaká (jakákoliv) postava z kuchařské soutěže takhle rozjede. Řekl bych, že za zamyšlení nestojí Pavlína, ani její reakce a chování, ale právě ta naprosto neadekvátní reakce lidí. Myslím, že chování kritiků je mnohem blíže hysterii, než chování Pavlíny. Je mi jí líto a přeju jí o to víc.

8 3
možnosti
Foto

Já jsem se na MasterChefa dívala ráda a obdivovala jsem účastníky, jak dokážou v krátkém čase a ve stresu vymyslet co uvařit, co všechno k tomu potřebují a ještě jsou ta jídla zajímavá. Asi většina z nás zná situace, kdy přijde z nákupu a něco zásadního k vaření chybí a to zdaleka nenakupujeme v takovém stresu.

Pavlínu nemám ráda, protože se nesnaží předvést to nejlepší, co umí, ale snaží se jen vyhrát, protože by jí to mohlo přinést nějaké výhody. Možná ji ani to vaření tak nebaví, spíš by chtěla mít nějakou výhodu. Bez práce být na billboardu a podobně. Když ji srovnám s minulou vítězkou, tou mladou holčinou, tak je to opravdu tragédie a podle všeho to opravdu vypadá, že jí porotci nadržují. To mě trochu odrazuje od dalšího sledování, protože pokud je to nahrané a soustřeďuje se to jen na rozpoutání vášní kvůli sledovanosti, tak to za to nestojí, ale je to škoda. :-(

10 1
možnosti
Foto

Paní Chvátalová, napsala jste s prominutím veliký nesmysl. Jestliže někdo chce vyhrát v nějaké kuchařské soutěži, musí se logicky snažit předvést jak umí vařit nejlépe. Jinak to nejde. Abych byl přesný, o Pavlíně a oné soutěži jsem se dozvěděl až z novin a protože je mi značně nesympatický porotce, co se tlemil v reklamě na Billu, na tuto soutěž se ani nedívám. A ani bych se stejně nedíval, protože mně spíše vyhovoval styl cukrářské soutěže na ČT 1. Nicméně díky oné masáži v mediích, jsem se podíval na ukázku a reakce Pavlíny na její výhru o nejlepší bagetu nebyla nijak přehnaná. Je to soutěž, do které jde každý proto, aby vyhrál. Taky vám jdou na nervy fotbalisté, kteří po vstřelení branky metají kotrmelce nebo objímají spoluhráče? Nebo hokejísté, co po vyhraném zápase sebou radostí plácnou na led?

6 3
možnosti
JP

Stačilo napsat pouze poslední odstavec.

1 0
možnosti
Foto

Sledovala jsem všechny řady MasterChefa Česko i některé zahraniční a kolem žádného soutěžícího se nestrhnul takový humbuk. Nelíbí se mi zlé, nenávistné a vulgární komentáře vůči Pavlíně.

Kdyby opravdu vařila nejlíp ze všech, tak ať si třeba skáče po hlavě. Ale tak tomu není, měla soutěž už dávno opustit a místo toho jí porotci neustále chválí a očividně protežují ;-O

Ale napsala jste to dobře a souhlasím s Vámi a až soutěž skončí, za chvíli si na Pavlínu nikdo nevzpomene. Jen si produkce MasterChefa odradila pár diváků ( včetně mně ).

6 3
možnosti
LT

Každý reaguje na to, že se mu něco dle jeho názoru povedlo jinak.

Někdo to bude brát jako samozřejmost a nedá na sobě nic znát. Někdo se zaraduje uvnitř sebe sama a navenek se projeví jen lehkým spokojeným úsměvem. No a někdo dá prostě průchod emocím.

Pokud by se soutěžící takto radovala nad tím, že se druhému něco nepovedlo, považoval bych to za naprosto nechutné. Ale pokud se raduje nad svou prací (byt z hlediska někoho jiného nedokonalou), pak nevidím žádný problém.

Mimochodem, věta "Kdyby opravdu vařila nejlépe ze všech" je trochu zvláštní. Nejlépe ze všech? Věřím, že kdybych jídlo představil bez určení toho, kdo to vařil postupně sto porotcům, získám šedesát různých názorů a hodnocení. Každá takováto soutěž je svým způsobem neobjektivní. Někomu se to jídlo líbit nemusí, druhý ho bude vychvalovat.

S tím souvisí i údajné protěžování. Ať chcete nebo ne, žádný porotce nebude nikdy naprosto objektivní. Vždy bude mít svého favorita a jediné co můžete s tím dělat je, že se vám to nemusí líbit. Protože vždy budou jen dvě možnosti. Favorit bude stejný pro porotce i vás a budete chválit jeho perfektní vkus. Favorit bude jiný a budete si stěžovat na protěžování.

4 0
možnosti
AN

A42l83e46š 16N77o31v91á63k

10. 5. 2020 20:29

Neplatí že ji nikdo nemá rád. Jsou lidé, kteří ji vůbec neznají, takže k ní nemají žádný citový vztah. Kladný ani záporný.

11 2
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik