Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hejtři, hejčtyři...

1 0
možnosti
Foto

MasterChef vypovídá hodně o dnešní společnosti. Porotci jsou zcela jistě na úrovni, soutěžící se vypracují na velmi dobré kuchaře. O tom nepochybuji. Horší je to, že lákají podobné seriály víc, než podnikat nebo se vypracovat. Někteří vědci, podnikatelé i lékaři z naší země vydělávají miliardy. Poctivě. Je to však cesta trnitá, dlouhá a nejistá. Z nich by měli televizní tvůrci dělat “hrdiny dneška”. Podnikání, výzkum, to je cesta. Sledovat seriály tohoto typu a produkovat je tutovka. Sledují to davy lidí, reklama atd. Snad se “urodí” i děti, které se nebudou bát zkoumat, podnikat a vymýšlet s velkou nejistotou..

3 1
možnosti
JZ

Televizní tvůrci těžko mohou z někoho dělat hrdinu, když to masa nechce. Podnikatelé a vědci nikoho nezajímají. Těžko se stanou hrdinové z odborníků na biochemii nebo přepravu kapalného dusíku po železnici. Ledaže by se do toho ještě přimyslel nějaký skandál s nevěrou, defraudací, duševním onemocněním, obezitou nebo tak něco...

1 0
možnosti

Nepříjemná osoba...

2 0
možnosti

Je to nepříjemná osoba, nic víc. Nedivím se, že ji lidi nemají rádi.

Bagetu jsem vždy kupovala Krokodýla Golf, po jiné bych asi nesáhla.

2 0
možnosti
JZ

Tak snad pro každého je někdo v jeho okolí nebo z veřejné sféry nepříjemný. Ale pokud se to zakládá jen na subjektivním pocitu, není vhodné to nějak veřejně deklarovat. Taky neříkám ženským v zaměstnání, že jsou mi protivné svým buranismem nebo obtloustlou postavou.

0 0
možnosti
RS

R44u78d67a 84S45l83a65v18í83k

11. 5. 2020 12:34

Každý člověk má právo, které mu nelze upřít, a to udělat ze sebe veřejně idiota. Všichni ti, co píší na soc. sítě hysterické výlevy na nějaké Pavlíně s bagetou, toto své právo využívají do poslední kapky.

14 0
možnosti
HN

H57o52n73z28a 69N24o48v90á76k

11. 5. 2020 11:44

Vzhledem k tomu,že pořad je předtočený a soutěž dávno skončila ,jsou vzkazy Pavlíně tak trochu pasé.:-)

2 0
možnosti
KS

Nevím, jestli nikdo nemá rád Pavlínu, ale já nevím, kdo je to Pavlína a nevím, co je to MasterChef.

5 5
možnosti
Foto

Slušný. Ale já nikdy neviděl Titanic a dokonce ani nevím, že takový film vůbec existuje, takže na mě nemáš. Smůla.:-P

0 0
možnosti
ZB

Je úplně jedno co kdo v životě dokázal a nebo nedokázal a kritizovat může. Tady, ale nejde o krtiku, ale o sporosté urážky, za hranicí trestní odpovědnosti. A to by si neměl dovolit nikdo k nikomu.

Pavlína má prostě hysterickou formu osobnosti. Což je vrozená záležitost. Těžko s tím něco udělá. Na tom jak vaří to je taky poznat. Někdy v dobrém, někdy ve zlém. To, že se dokáže srovnat i s tlakem veřejnosti je obdivuhodné.

1 0
možnosti
JD

nechápu proc na ní lidé tak sprostě reagují když jim nic neprovedla...jenom proto že se chová jak se chová..kde se to v nich bere, kdoví

1 0
možnosti
MB

Pořad neznám, dokud se nestrhla diskuse o reakcích na Pavlínu, neměla jsem tušení, že něco takového dávají. Kdysi jsem si naivně myslela, že podobné komentáře píšou jen anonymové a v poslední době se víc a víc setkávám s tím, že se někdo nestydí se pod to i podepsat vlastním jménem. To já jsem měkouš, když jsem na našem městském fóru nazvala jednoho trolla impertinentním hňupem, psala jsem pod přezdívkou :-)

Mám posledního půl roku víc času na čtení a tak jsem zase začala číst i blogy a reakce na ně a nevěřím svým očím. Nejen, že mají někteří blogeři svůj fan klub a i když napíšou cokoliv, stejně se do nich pustí s nesmyslnými poznámkami. Já jsem to schytala za názor, že není normální, aby padesátník posílal svoji, dětskou a zoofilní pornografii nezletilým dívkám. Prý jsem divná já, holky to chtějí a máme je vodit na nuda pláž, aby na tohle nebyly zvědavé...

Nechápu ty nenávistné komentáře z kterých mrazí. Doufám, že je to všechno jen tím, že má někdo potřebu provokovat a předvádět se a ne tím, že jsem naivní husa bez facebooku.

5 0
možnosti
RH

R44a95d63e12k 85H72o32d87a62ň

11. 5. 2020 10:42

Masterchef jsme sledovali tak zhruba do začátku karantény, ale nemohli jsme se zbavit pocitu, že tahle paní dostává zjevně disproporční množství prostoru na úkor ostatních. Často jsme měli pocit, že některé soutěžící jsme ani nezaregistrovali, ale deset minut masterchefa ovládala Pavlína.

No, a když si k tomu přidáte to kňučení a fňukání...

13 1
možnosti
JZ

A nemáte nějaké pádnější důvody než pořád jen pocity?

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik