Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J57i80r82i 61K46u15c48e31r82a

11. 2. 2020 14:44

Tak to jsem moc rád, že se vám, jako učitelce, moje děti vyhnuly.

Beseda s Řepkou může být naopak velmi zajímavá a pro středoškoláky i podnětná. Student 16-18 let starý už by měl dokázat přefiltrovat některé věci, ale osobnost Řepky je velmi zajímavá v mnoha ohledech, velmi často negativních, studenti o něm věcí z médií a můžetak pro ně být skutečně přínosné oci s ním debatovat o cestě na vrchol a o následném morálním i finančním pádu.

2 18
možnosti
Foto

Tak takhle jim to určitě Řepka podá... Vy jste hodně naivní...;-D

10 1
možnosti
KT

Pořád lepší, když besedy v dětských domovech a školách pořádá Řepka než Greta.

Nebo ne?

5 1
možnosti
Foto

Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet...

3 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, zda za ty besedy Řepkovi někdo platí. Pochybuji, že by to dělal zadarmo.

1 0
možnosti
JK

Někdo mu to musí platit, kdo? Jaký je ten penězovod pro Řepku? .. Nebo chodí přednášet zdarma? On to nikdy moc rétor nebyl, co si budem povídat. Měli jsme občas i nějaké fotbalisty s mozkem, ale zrovna Řepka mezi ně nepatřil.

1 0
možnosti
Foto

J56a93n 13Š19i57k

11. 2. 2020 13:41

Jestli to tak je, tak jen to svědčí o úrovni vedoucích pracovníků dotčených dětských domovů a škol. Z toho je mi hodně neveselo, možná více než z toho co Řepka předá za moudra. On na děti bude působit hodinu na jedné besedě. Ale děti budou pod vlivem oněch ředitelů, učitelů či vychovatelů několik let...

19 0
možnosti
VV

To, že si nějaká osoba pochybné pověsti vyvěsí na internet, že pořádá besedy pro školy, přeci neznamená, že ji do nějaké školy pozvou. Ale proč se hned neotřít o učitele, že? Nebo snad víte o nějaké konkrétní škole, která uspořádala pro děti besedu s panem Řepkou? Můžete ji jmenovat? Hledal jsem na jeho webových stránkách v galerii, jestli tam snímky z nějaké takové besedy budou, ale není tam nic. NIC. Ve skutečnosti ten pán nikoho nezajímá, pouze se na jeho účet všichni náramně baví. To je také jediný důvod, proč je stále v médiích.

0 0
možnosti
MK

Berte to z té lepší stránky. Odstrašujících příkladů není nikdy dost.

3 0
možnosti
JR

tak treba ve vytvarne vychove by mohl poslouzit jako pomalovany obrazek,ale jinak me pro nej zadne vyuziti ve skole nenapada..on byl nejdriv smutnej a ted uz i trapnej pribeh

4 0
možnosti
Foto

To není drzost, to je bohužel obraz doby. Co chcete od společnosti, kde podobné workshopy dělá i soudem uznaný vrah Kajínek...?

24 0
možnosti
Foto

A mívá prý plno;-D údajně si za selfíčka s ním nechává už platit.

Tak si říkám, že lidstvo blbne čím dál víc.

3 0
možnosti
Foto

Žijeme v době relativizace zla. Když pominu jistý druh žen, které lnou k vrahům a násilníkům (nepochybně to patří do škály sexuálních úchylek), je to u zbytku populace přinejmenším zarážející, že je podobní lidé přitahují natolik, že jsou schopni jít na podobná setkání. Jako rodič bych proti podobné aktivitě u mých dětí důrazně protestoval a svému dítěti bych na podobné akci prostě nedovolil. Zdá se však, že všeobecné mínění zavrhuje filosofa, mystika či jen slušného člověka a tak nějak adoruje podobné typy.

Tomáš Řepka je normální magor. Člověk, který se neumí ovládat jak v soukromí, tak i při hře, patří buď mimo společnost zcela, nebo do ústraní, kde nebude smět ovlivňovat kohokoliv.

Nicméně, pokud je v čele státu usvědčený lhář, v čele vlády podvodník, je ona relativizace nejspíše málo děsivá. Mám strach, že pokud by se někdy vrátil třeba pan Krejčíř, nebude na jeho přednášky stačit kapacita Paláce kultury.

Karma.

39 1
možnosti
PC

Pane Vodvářko,

souhlasím s Vámi až na ten poslední odstavec. Nemyslím si, že v případě kohokoli jiného v čele státu by se takové zvrácené přednášky s lidmi typu Řepky, Kajínka a dalších podobných nerealizovaly. Morální hodnoty dnešní společnosti jsou bohužel celkově nastaveny tak, že jsou pro (snad) většinu slušných lidi zcela neakceptovatelné.

Byl jsem např. v šoku, když měl jeden z nejagresívnějších exekutorů u nás (později za své špinavé praktiky propíraný i v médiích) přednášku na ZŠ, kam tehdy chodili mí vnuci. Dozvěděl jsem se to bohužel několik dní po přednášce, takže jsem nemohl jejich rodiče předem upozornit na tuto scestnost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik