Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S clankem souhlasim temer se vsim, krome dluhu vyzivneho.

Pokud mel borec platit 137tis. mesicne (pokud je toto cislo uvadeno v mediich spravne) na 2 deti, tak je neco spatne uz z principu. Vyzivne by melo pokryt potreby ditete, a ne zivit matku a zarucovat ji luxusni zivot.

A pokud to soud nesnizil v momente, kdy prestoupil do Sparty, potazmo kdy ukoncil karieru, tak se nedivim, ze to velmi rychle narostlo do velkych castek. Ale udaj o dluhu bych vubec nespojoval s tvrzenim, ze se nechce starat (nebo ze se spatne stara) o sve deti.

5 0
možnosti

Chodí eurosvazáci,chodí úchylové,tak bude chodit Řepka......

2 0
možnosti
Foto

Poucit? Vezeni bylo pro nej pouhou PR zalezitosti.. Kdyz nadesel cas, ze reklama zabrala, stacilo si koupit par odpracovanych dnu a hle, je venku ... sprosty trapas

1 0
možnosti

Máte pravdu. Řepka je nepolepšitelný primitiv a měl by spíš chodit k psychiatrovi než na besedy do škol.

6 0
možnosti

To mate stejné, jako když "vyléčení" alkoholici nebo narkomani objíždějí školy a vykládají své příběhy.

2 0
možnosti
Foto

Oni ale mohou byt i vyleceni a mohou minimalne popsat problemy se zavislosti spojene ... Repka muze tak maximalne vykladat o tom, jak i jeho vezensky pobyt byl jeden velky podvod a fraska

1 0
možnosti
Foto

Pokud budou besedy blikanců prosté, nemám s tím problém... naopak bych se rád zúčastnil...

Děti umí položit velmi trefné dotazy a myslím, že to může být hodně ostře nastavené zrcadlo... Zajímala by mě třeba odpověď na otázku: Jak se ti povadlo rozfofrovat tak neskutečný kapitál? Jak může člověk klesnout tak nízko, že někoho obtěžuje pornoinzeráty? Jak se ti líbilo ve vězení? atd.

2 0
možnosti
Foto

Odsouzení ve výkonu trestu dělají besedy s dětmi dost často. Ve školce teda ne. Ale na základní škole ano.

0 0
možnosti

Ač jsme země malinká, máme spoustu "velkých" osobností, které naši zemi reprezentují a jsme na ně patřičně pyšní. Ano, takové osobnosti, pokud ještě žijí a mají o ně školy zájem, by měly na základních školách besedovat. Souhlasím s tím, že je pan Řepka magor, takový ten hajzlík, co si přestal vážit všeho toho dobrého, k čemu se dopracoval svým talentem a pílí, co se buranským způsobem zachoval ke svým manželkám. Ale, svým jednáním skončil na samotném dně - dluhy, vězení, v očích fanoušků zřejmě absolutně pohasla jeho "osobnost" Pana fotbalisty. Vidím to tak, že pan Řepka dává svému životu nový směr, měl čas přemýšlet a rozhodl se vsadit na poslední kartu - poslední šanci ještě něco ve svém životě změnit. A poučený svými chybami, nezodpovědností se rozhodl "poučit" prostřednictvím besed děcka ve školách. Já bych tuto možnost zas až tak nezatracovala...spoustu různých bývalých narkomanů, alkoholiků a podobných "existencí" beseduje po školách, proč ne i pan Řepka. Teď už spíš jen záleží na tom jak besedu uchopí. Aby to nebylo jen prázdný plkání o ničem, aby to splnilo účel. Ale šanci bych mu dala..

1 0
možnosti
Foto

to by se ale zároveň musel odstřihnout od kristelové ...

0 0
možnosti

Souhlasím, jsem téhož názoru.

0 0
možnosti

Tato poznámka patřila pod diskusní příspěvek Petra Chýlka. Nějak to tu přeskakuje - a mazat ani editovat nelze.

0 0
možnosti

Lucko, máš to hezky napsaný. Dovedu si představit, že má Řepa lidem co dát. Stačí aby jim odkryl kousky svého života a řekl, aby to takhle nedělali. Jeho sebereflexe nebo morální autorita s tím nemají co dělat. Špatné příklady se často dávají, abychom dosáhli dobrého vychování. Řepy jako člověka se samozřejmě nezastávám, ale na svoje dluhy si těžko vydělá někde v Kolbence.

2 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik