Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma! Je fajn číst, že české ženy jsou rozumné a ne zmanipulované. R^

10 1
možnosti
Foto

Tím, co provedli v bance (tedy těch několik dam) totálně zdiskreditovaly to normální, o čem tak pěkně píšete. Za mne máte karmu a radost, že jsou ženy - matky - právě kojící - které jsou zcela normální.

39 1
možnosti
JZ

Musím říct, že ztělesňujete typicky českou reakci na ten problém: nevadí Vám ani tak kojení samotné, o které tam jde, jako spíš to, jaký název pro akci někdo vymyslel (ačkoli název není protizákonný a tudíž do něj nikomu nic není), že je to aktivismus, který bez zdůvodnění prostě jen tak nesnášíte, a pak osobnost organizátorky, to, jak prostě působí, jako by to mělo na věcnou podstatu problému nějaký vliv. Prostě síla dojmů převládá nad věcností a racionalitou.

4 33
možnosti
RK

To, že vy neumíte přečíst z řádků paní Tykalové věcnost a racionalitu ještě neznamená, že ji postrádá. Spíš by mě zajímalo, v čem je racionální udělat akci, jejíž smysl je silně diskutabilní. Nejde vždy jenom o zákon, ale také estetiku a ohled na ostatní. Aneb svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. A dle vás chybí zdůvodnění? Spíš mám dojem, že někdo potřeboval nutně zviditelnit. Protože se skutečně domnívám, že tady nešlo prvoplánově o dětský hlad, ale o potřebu něco ukázat. Mohu se pochopitelně mýlit, ale na to mám jako homo sapiens snad nárok.

12 1
možnosti
IL

I53v15a21n11a 36L30a22n13c69e

16. 4. 2019 14:08

už to tento měsíc bude 44 let, co jsem kojila, ale můžu říct, že mě nenapadlo jít si sednout do parku, když byl čas ke kojení ani jít do banky. Návštěvy institucí jsem řešila tak, aby se to stihlo mezi kojením. A potom, máte pravdu, že starší děti asi těžko budou pouze kojené, takže dát dítěti rohlík, je také řešení. R^R^R^

15 1
možnosti
IM

Naprostý souhlas.A na napití existuje i lahvička se savičkou a v ní třeba čaj.

1 0
možnosti
JS

Karma R^ krásně shrnuto a paní Olivová.. no raději se nebudu vyjadřovat.

22 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik