Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Školství i zdravotnictví funguje na základě heroismu zaměstnanců!

Dobrých učitelů jsem potkal celou řadu. Na Akademickém gymnasiu jsme měli profesora, který nás učil dějepis a zeměpis. Byl předsedou KSČ. A tak si dovolil při hodinách jeden protistátní vtip za druhým, jednu pravdivou poznámku proti režimu za druhou. A když jsme došli k první světové válce, přestal ostentativně přednášet dějiny. Jako předseda té jediné a správné partaje si to zjevně mohl dovolit. Za normalizace zachránil učitelský sbor před vyhazovem. Byl to borec. A spolu s námi při maturitním večírku na Nebozízku házel květináče s muškáty jako granáty ze stráně. Pak za nás zaplatil veškerou škodu. Přesto, že byl u komunistů, byl to opravdový chlap!

:-)

0 0
možnosti
Foto

... klikl jsem na karmu i nominaciR^R^R^

5 0
možnosti
Foto

Moc Vám děkuji! 

0 0
možnosti
PD

P67e60t31r 61D78r77a92p88a57l

28. 3. 2019 12:25

tak proč s tím něco neděláte? máte obrovskou vyjednávací sílu...když ty školy na měsíc, dva zavřete, veřejné mínění samo dotlačí politiky vám ty sliby splnit.

1 0
možnosti
VD

Když se školy na měsíc dva zavřou, tak budou mít žáci, ale i učitelé jen další prázdniny, které přivítají obě skupiny. To, že se učitelům jen přidává je sice hezké, ale nečekejme na mávnutí kouzelného proutku, že se po přidání peněz všechno změní a to jen k lepšímu. Když normální člověk chce, aby měl šanci na přidání platu, tak musí něco dokázat, nebo nadřízenému lézt do zadku. Učitelé, stejně jako pracující nejsou všichni stejní, ale dokud bude školství řízeno podle starého myšlení, tj. kdo učí, dostane zaplaceno podle tarifů, tak i nadprůměrně šikovní učitelé budou krnět, protože budou hodnoceni stejně jako průměrní, ale i podprůměrní učitelé. Věřím, že dneska učit různé "sociální" vrstvy je asi problematičtější, ale učitelé jsou vysokoškolsky vzdělaní, tak by si s tím měli umět poradit.

1 0
možnosti
Foto

Inu, Babiš a spol se řídí heslem: Nikdo ti nemůže dát to, co já ti můžu slíbit. Teď jde jen o to, na koho ten nesplněný slib hodit. Že by na Kalouska?

4 0
možnosti
Foto

... případně komu ty prachy sebrat, a tím ho zlikvidovat a zabít tak dvě mouchy jednou ranou:-/

2 0
možnosti
Foto

A až na to přijde, tak poslechneme všechno a všechny, co nám neco nařídí. My pěšaci vedení školy, vedení školy kraj, kraj ministerstvo, všichni Cermat....kdyby kdysi spousty z nás neskončilo do prvního už hned blbého systému státních maturitních školitelů...leccos by bylo jinak. A tak se počítá , že všechno probereme tak, jak je...těžké a i díky nám.

1 0
možnosti
DV

D96a93v39i39d 97V84l57k

28. 3. 2019 11:49

No jo,ale je divný ,že chytří lidi jako jsou pedagogové věří Babišovi. A děkuji Lucie,vzpomněl jsem si na pna učitele Košuliče, na paní učitelku Helešicovou a ostatní.

1 0
možnosti
Foto

Já mu nevěřím ani nos mezi očima, ale stejně mě to naštvalo. Nechápu jeho voliče.

3 0
možnosti
OF

Školství - výdaje: Vývoj a změny v čase : Zimbabwe

RokHodnotaJednotkaPočátek, %Předch, %20194,60 % HDP0,000,00

0 0
možnosti
OF

4.60% HDP v roce 2019

u nás je to 4% HDP

Soudruhu Babiši, kdy doženeme Zimbabwe ?

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik