Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Jaká "větší polovina"?

Neustále opakuji, že poloviny jsou vždy stejné, ale větší polovina z vás nedává pozor. ;-D

1 0
možnosti
TV

T96o18m95a56s 26V32r91l50i12k

13. 1. 2018 23:57

Ja byl pred triceti lety navstivit v Praze kamarada z vojny. Byl to nejaky instalater ci udrzbar. A tehdy mi rekl: "No delam asi tak hodinu denne. Mym cilem je delat hodinu tydne".

0 1
možnosti
Foto

Ono to vše je ve výchově. Děti kopírují chování svých rodičů. Je li rodič arogantní, bude i dítě zcela určitě též arogantní. V dnešní době děti vychovávají hlavně matky. Školy postrádají muže takže školství je přefeminizované. Absence vojny. Pak se nemůžeme divit že kluci jsou zženštilý.

1 1
možnosti
TJ

Ano, ty odborníku, absence vojny může za to, že na střední škole "jsou kluci zženštilý" ;-D;-D Vy fakt nevidíte, co jste to naspal za blbosti?

1 0
možnosti
PH

No já nevím, ale kdyby do ředitelny naklusal z vlastní iniciativy sám Vlastíček a začal domlouvat řediteli, aby tu důtku stáhl, nebylo by to na volání zásahovky?:-P

0 1
možnosti
Foto

R55o10m38a16n 73K31o70z29e61l

12. 1. 2018 23:08

Tak hlavně Vlastíček tam dávno nemá co dělat. Vybavuje se mi, jak na střední třídní učitel z vedlejší třídy jednomu. co měl také problémy s chováním, neustále domlouval, že pokud se mu tu nelíbí, tak ho tu nikdo nedrží a tentýž učitel také říkal, že je lepší, když ten, co na to očividně nemá, vyletí v prváku, maximálně v druháku.

1 0
možnosti
LS

Já se snažím brát tyhle řeči o horších dětech objektivně. Snažím se, vzpomenout si ,že jsme nebyla svatá. Je fakt , že byla jiná doba a paní učitelka si mohla dovolit téměř cokoliv. Moje zkušenost je nadávky, zkušenost mého manžela ostříhání paní učitelkou které se nelíbilo , že má vlasy pod uši.

To dnes by obě paní učitelky brzo skončily. Na druhou stranu děti nezdraví, neděkují , leckdy kopírují chování rodičů. Takže působí jejich chování velice zvláštně. Souhlasím s tím , že za holky nikdo orodovat nechodí , to je svatá pravda. Přitom ti kluci by měli být ti , co více vydrží.

1 0
možnosti
AJ

Jenom k tomu co si spousta lidi mysli a tady to padlo take, ze dneska se detem da mobil, pocitac, aby od nich byl klid. Nemyslim si, ze v minulosti, hovorim z pozice ctyricatnika, to bylo o moc lepsi. Mobily sice nebyly, ale rodice se detem nijak prehnane nevenovali, dokonce bych rekl, ze dnes se to v nekterych pripadech az prehani a deti jsou neustale pod dozorem rodicu. To co popisuje pani autorka me nijak neprekvapuje, prozil jsem v ucnaku s maturitou take sve 4 roky a ani za komunistu to nebylo o moc lepsi, bylo to proste jine. Dobre si pamatuji jak jsme ve vyucovani bruceli a delali transformator, mexicke vlny a nebo pri behu za telocvikarem jsme hlasite volali "no co je?, Co je, co je , co je?" atd..... Nekteri ucitele autoritu meli, nekteri taky ne. Deti/mladi lide to velmi rychle vyciti a prizpusobi tomu sve chovani.

1 1
možnosti
DM

Bědování nad tím, jak jsou dospívající generace oproti té naší nemožné, je staré jako lidstvo samo. Zejména učitelky cítí nutkavou potřebu na to stále dokola upozorňovat :-)

5 0
možnosti
JM

J45a64n11a 46M44a60l96a

11. 1. 2018 18:07

Chybí vojna,chybí autority a chybí táta který by kluka vzal na ryby pod stan,na čundr..naopak přibývá takzvaných "ekomatek" :neočkovat,nenapomínat,nebudit nebránit v ničem,nezkřivit vlásek....Vám karma R^

4 1
možnosti
LS

Vojna byla šikana, především šikana , ta fakt nechybí. Chybí řád a výchova.

2 4
možnosti
MS

Nepřijde mi zcela ideální, když si váš žák tady přečte, co si o nich myslíte a jak jste si užívala.

0 6
možnosti
Foto

Já svým studentům říkám na rovinu, co si o nich myslím. Mimochodem na článek reagují velmi dobře. A co jsem si užívala? Nevím přesně, co máte na mysli, ale jsem jenom člověk a nebudu před nimi dělat něco, co neksen

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik