Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Neměla by být také potrestána Macronova žena, učitelka, která ho asi také zneužila a jemu se to tak líbilo, že si jí vzal za ženu ? R^R^R^

0 0
možnosti
JP

J34o39s56e85f 33P54o46t96r

30. 12. 2017 2:31

Je pozdě v noci 29.12. takže zde je ticho. NIcméně se dá předpokládat, že tohoto tématu se ujmou osoby, které se svými pedofilními sklony nás budou přesvědčovat, že sex 15letých chlapců oboustranně (hetero i homo) je normální, asi tak jak činí zde Miroslav Budín.( na vysvětlení : sex 15 letých dívek je úplně něco jiného)

Jako stařec tvrdím, že sex 15 letých chlapců je nenormální a nemorální.

Myslím paní učitelko, že byste se neměla ve své učitelské praxi svou hrdinkou neměla nechat inspirovat, ne proto, že by vás mohli nechat zavřít, ale proto, že to znamená zničený život 15 letého chlapce. To vězení by bylo jako bonus.

1 0
možnosti
Foto

Pane Potre, v čem se liší sex patnáctiletých chlapců a dívek?A tvrdit, že sex patnáctiletých chlapců je nenormální je nesmyslné, všichni patnáctiletí chlapci nejsou přece stejní. A proč mluvíte o inspiraci? Myslíte, že každý, kdo přečte detektivku, stává se vrahem? Je to jenom literatura....

2 0
možnosti
JP

J61o52s78e34f 62P23o72t42r

29. 12. 2017 19:52

Spisovatelé si vytváří svůj vlastní svět a přes kouzlo slovního umění ho vnucují čtenáři. Tím je čtenář deformován a žije ve falešné virtuální realitě. Jen největší světoví spisovatelé se téměř přibližují pravdě.

Že i vaše hrdinka si vytváří svůj falešný svět o tom svědčí věta : "Chlapci jsou ve věku, kdy startují sexuální život a sex se Celeste jim nezpůsobuje žádné prokazatelné trauma..." Velice , velice pochybuji o tom, že takto zneužívaný chlapec nebude mít žádné následky. Nakonec, kdyby to tak skutečně bylo, pak by byly zbytečné tvrdé trestní sazby za zneužívání nezletilých.

0 1
možnosti
Foto

Přesně snad o to v literatuře jde, ne? ;-D A co se týká těch traumat, myslíte si, že patnáctiletý chlapec má trauma, když má sex? Některý může mít, jiný je, ono fyzický a psychický vývoj jedince je značně individuální záležitost. Zákon stanovuje nějakou hranici, která se však stát od státu liší. Kdo určí, že už je člověk dospělý? Zákon určitě ne. A mimo jiné, to, že kniha ovlivňuje názory a postoje čtenářů, je zcela normální. Říká se tomu formativní funkce literatury.;-)

1 0
možnosti
Foto

kruci a ted uz vim predem o cem to je a ja si ji chtela koupit mate ode me karmuV;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za karmu. Neprozradila jsem více než poskytuje anotace. Jen si ji kupte, budete spokojená.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik