Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patrim mezi ty, kteri Pavlinu ani MasterChefa neznaji a nechapou, proc na takove tema ztracet cas s psanim. Opravdu ma nekdo cas "resit" takove banality? ;-D

1 0
možnosti

J12a91n 76D27o92u47š64e86k

14. 5. 2020 0:00

Já už se na dnešní díl ani nedíval. Nebaví mě pohled na ufňukanou nanynku, která moc vařit neumí ale její slovní projev pod úrovní dlaždiče táhne. Poměrně mi vadí očividné protežování její osoby, ale tak je to reality show. Kuchařská. Tedy jsou potřeba lidé, kteří umí i ti kteří umí ječet.

0 0
možnosti

Většina z nich v životě nic nedokázala a kritizovat ostatní je jediné, co jim jde.

Zdroj: https://lucietykalova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751134

Ta poslední věta z blogu měla být první. Pak by tento blog vlastně nevznikl, že? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jsem rád za Lucčin článek, protože až díky němu vím, co znamenaly různé poznámky o Pavlíně a bagetě, které se vyskytovaly na sociálních sítích. Každopádně je pravda, že existují jedinci, kteří potřebují mít nějakého nepřítele, který za všechno může. A soutěžící v televizním pořadu je pro ně optimální terč. O tom až někdy jindy (to je poznámka pro Majku Šípkovou, kdyby sem náhodou zabloudila).

0 0
možnosti

Ano, zabloudila. Dík, Martine, a zdravím:-))

1 0
možnosti

Osobně takové soutěže a reality show fakt nevyhledávám a když můžu, tak přepínám program nebo rovnou vypínám TV, ale MasterChefa mívá žena puštěného při žehlení, tak se tomu občas nevyhnu. Takové soutěže většinou vyhrávají nebo v nich excelují právě různí výstřední lidé, exoti, asociálové nebo rovnou sociopati či psychopati a scenáristé to samozřejmě ví a kvůli sledovanosti nevyverou do soutěže deset Mirků Dušínů, protože by to byla asi nuda.

2 2
možnosti

Na to, že tyto soutěže nesledujete, toho víte dost o tom, kdo je většinou vyhrává:-). Fakt by mě zajímalo, co pořád nutí lidi psát, že něco nesledují a že se něčemu vyhýbají, a pak o tom jdou diskutovat... Co kdo má z takové informace, kdo a kdy se u vás doma dívá na co v televizi? Buď víte o co jde, tak se k tomu můžete vyjádřit, nebo nevíte o co jde, tak proč sem pak vůbec píšete?

2 0
možnosti

Nikdy jsem to neviděl, cokoli se týká vaření, nesnáším. No a ta holka...aspoň veřejně odhalila, jaké kachna to je.

0 3
možnosti

To možná je, ale stejně je horší ten, kdo jí přeje smrt. I kdyby byl na první pohled charismatický sympaťák.

1 0
možnosti
Foto

Všichni jsme asi měli takové spolužáky, kterým jsme to ze začátku dávali vyžrat, to vnucování se těm, na jejichž hodnocení záleželo, ale později jsme se tím spíše bavili a bavíme se na třidních schůzkách stále, protože tento způsob získávání pozornosti přetrvává i v důchodovém věku.

Nechápu, že se s tímto dnes nedokáží lidé vyrovnat, vždyť na tento způsob boje jsou speciální kurzy plné koučů, kteří učí lidi, jak dojít úspěšně k cíli i za cenu, že tento postup trochu zavání podlézáním a podrázkem na ostatních. Pavlínka dělá jen to, co je dnes všude běžné, ostrými lokty se bije o úspěch.

1 1
možnosti

R54a18d92e16k 92K56o84h78u38t

11. 5. 2020 19:28

To jsou starosti. A co celebrity herečky pro dospělé, které nám prostřednictvím médií sdělují svá životní moudra a rady.

0 0
možnosti

Ona nejspíš jendo puntíku jede podle knížky na zvyšování sebevědomí a přitom je taková jiná a jednodušší. Tyhle dvě věci spolu nejdou moc dohromady a je to vidět. Ale ta přání znásilnění, rakoviny, všeho zlého a účelový nátlak na bojkot celé bagetérky místo jedné bagety jsou mnohem ubožejší, než ona.

4 0
možnosti

R68a31d75e57k 97K49o85h27u64t

11. 5. 2020 19:30

Přitom je ta bageta prý dobrá. Asi někteří lidi nemají žádné starosti, že řeší takovou blbost. A nebo si tím léčí své komplexy, to bych viděl jako pravděpodobnější.

3 0
možnosti

Myslím, že lidé vyzývající k bojkotu koupě bagety mají násobně větší a horší problémy než velmi ambiciózní a cílevědomá mladá žena, která něco dovede, má svůj cíl a jde si za ním.

Nehledě na to, že formát této soutěže cílí právě na velmi ambiciózní a cílevědové lidi. Tak by nikoho nemělo překvapit, že se tam takoví objeví...

3 1
možnosti

je to charakterový odpad se kterým může chtít spolupracovat jenom blázen. Formát pořadu je cílen právě na primitivní lidské pudy, které lidi přinutí přišpendlené u obrazovky - pořad 4. cenové.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS