Diskuse

Jak jsem napsala prezidentovi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R75a50d49e30k 79H39o37r93á33k

18. 4. 2016 17:02

Svět není složený ze dvou barev - naštěstí. Zjednodušit si jej na toto snadné vnímání je ale pro mnohé diskutéry i blogery tak lákavé, že prostě neodolají. Zemana nemusím, ale stejně tak nemusím prakticky nikoho z prezidentských kandidátů a obávám se, že Zeman byla volba nejmenšího zla (nebo jednookého mezi slepými) - byť můj hlas nedostal. A myslím si, že spousta lidí se proti němu vymezuje ne jen pro jeho hulvátství (vymezovali se v minulosti titíž jedinci třeba proti Topolánkovi a Kalouskovi?), nebo pro jeho údajnou podporu nesvobodných režimů (s Čínou a Ruskem jednají i čelní představitelé větších mocností, než jsme my), ale prostě proto, že ani po letech nepřijali porážku svého favorita (nejčastěji Schwarzenberga). To taky o mnohém vypovídá.

2 4
možnosti
Foto

Nevím, proč v tom hledáte něco, co není. To je obecně problém, mí kritici mi vyčítají něco, o čem jsem vůbec nepsala.

3 1
možnosti
Foto

R^ .. taky nevím co s tím, ale pod některé z těch "závěrů" bych se podepsal - ty oči...

Tak snad jen - Držte se a díky!

3 1
možnosti

P30e43p66i98k 27K23ř66í34ž

18. 4. 2016 12:40

Paní učitelka "mladá" moc dobře věděla co dělá a co bude následovat. Pokud je tak hloupá, nemá ve školství co pohledávat.

4 8
možnosti
Foto

Jste obdařen jasnozřivostí? Gratuluji!

3 0
možnosti

Buďte statečná, držím palce. To bude ještě chvíli trvat, než se bouře přežene... Bohužel někteří lidé neznají zdravou míru, vyhrožování a urážky jsou pro ně svobodou projevu.

8 1
možnosti

To je přece skvělý, že jeden slušný dopis rozzuřil pár vlků + jednoho Ovčáčka, buďte na sebe pyšná :-)

10 1
možnosti

Jak si prostě a jednoduše nahrabat popularitu a z neznámé nuly se stát celebritou? Jednoduše! Napište pár drsných článečků na internet na aktuální téma a světe div se! Nebo je to snad ona degenerace, o které mluvil pan Zeman? Potrefená husa se ozvala? Či snad záchvěv neřízené svědomitosti a lásky ke studenstvu?

Ať tak či tak, paní zde je jen dalším s tisíců pozérů, kteří si na aktuálním tématu mastí svoje virtuální Frantíky (na pohlaví nesejde). Když Klaus amnestoval tisíce zločinců, když Havel schvaloval "humanitární bombardování", když Kalousek nadává při zasedání a ukazuje fakáče, řešilo se to snad dalších několik měsíců a let? Píše někdo z výše zmíněných otevřené dopisy Merkelové, Obamovi a dalším mezinárodním zločincům a požadují snad oni internetoví hrdinové, kteří hrdinně vzdorují tomu zlému Miloši, jejich odvolání?

Vážená paní/slečno/kdokoliv jste. Nejdřív si laskavě srovnejte priority, protože pokud je pro vás a další lidi (dle mého názoru poněkud nesvéprávné) důležitější vizáž, neschopnost se omluvit nebo snad pití a korupci, vlastizradu a okrádání národa nepovažujete za hodnou vaší pozornosti (jasně, boj proti tomu nikoho neohromí), máte asi docela problém. Proč nikdo z vás nepíše dopisy všem politiků napříč spektrem, kteří by za své zločiny už dávno měli sedět na padesát doživotí? Být hrdinou na netu je tak strašně snadné, že je až trapné skutečně být takovým "hrdinou". Ale jen tak dál, máte našlápnuto na docela slibnou kariéru. Ještě chvíli a bude z vás politička. ;-D

12 20
možnosti

Jojo, k prezidentovi se mohou vyjadrovat jen ti, co ho obdivuji. Ostatni jsou nechapavy hlupaci patrici do ustavu.:-/ Kdo nesouhlasi s MZ jasne souhlasi Klausem,Havlem Merkelovou.Taha sem utecence a je to minimalne islamista. Nebyt ateista tak si povdechnu: O Boze, do ceho's to dusi dal.

15 2
možnosti

Hmmm, takže celkem 4 příspěvky, kde se píše něco o smrti, byly důvodem srdceryvného článku na iDnes... Třeba "aby tě rakovina sežrala"? To občas slýchávám od nedotknutelných, a čtu i na netu, třeba od těch inteligentních, co vědí, že VŠICHNI, co nejsou proti současnému prezidentovi, si zaslouží smrt s co největším utrpením.

7 4
možnosti
Foto

O95t30a 61V92á16l46e58k

15. 4. 2016 13:09

Předposlední věta (A děkuji všem...) se mi nějak nezdá. Nechci se paní autorky, jejíž iniciativa je mi sympatická, dotknout, ale to myslí upřímně?

0 0
možnosti

Asi nemá vůbec cenu Vám něco psát, když můžete velebit bývalého pana presidenta Havla. Zkuste si o něm něco přečíst. Možná pak nenapíšete již víc podobných blogů. Rv

7 13
možnosti

P46e87t82r 25U10h18e18r

15. 4. 2016 10:14

A copak bychom si o něm měli přečíst?

5 0
možnosti

Jestli Miloše Zemana podobně jako Vás mediální tlak posiluje, pak se nedivím, že je takový jaký je.:-)

1 3
možnosti