Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Model jak se zviditelnit prostě funguje.

Začít kontroverzním Zemanem to je sázka na jistotu, kombinace s "dětmi" to musí umocnit minimálně na druhou. Pak je jisté, že se musí najít pár horlivých zastánců prezidenta, kteří na Vás zaútočí. Stačí se tedy nezištně podělit o nenávistné reakce, okořenit pikantními erotickými nabídkami a vše prosvítit pozitivními reakcemi lidí, kteří vám drží palce. Postava oběti a statečné ženy je hotová.

Riziko minimální, pravděpodobnost úspěchu vysoká. Skokan roku nebo nějaká taková cena jistá.

Po staletí fungují základní principy jak získat pozornost stejně. Tohle prostě miluji, svět se nezměnil.:-)

16 8
možnosti
MH

Zeman je příšernej... Nicméně tento článek ve mně vyvolal naprosto stejné pocity, jako ve Vás a snižuje velmi význam toho, co mu předcházelo!

1 0
možnosti
JV

V reakci na můj příspěvek k Vašemu prvnímu článku, paní Tykalová. Ptáte se: „Co je špatného na tom vést studenty k přemýšlení, k formulování vlastního názoru, k diskusi?“ Vůbec nic, to je to, co by měl pedagog dělat. Ale bohužel je to to, k čemu se přiznáváte, že neděláte nebo neumíte. Jinak byste byla na otázky studentů schopná odpovědět docela bez problémů.

8 8
možnosti
MJ

Pokud je přibližně půlka toho, co napíšete lež, tak se nedivte, že se to někomu nelíbí. Samozřejmě pokud se ta lež někomu hodí, tak vás zase glorifikuje. Mě přišel váš dopis hloupoučký.

10 10
možnosti
JB

Hloupoučký a trapňoučký...

7 7
možnosti
ZH

Podle mě by učitelé, umělci, studenti, pracovníci ve státních službách a daňový poplatníci neměli mít právo projevovat jakýkoliv názor. Tuto výsadu by měli mít jen prezidenti, kteří byli více než jednou u soudu označeni za lháře a jejich tiskoví mluvčí (množné číslo). Potom by k takovým rozepřím vůbec nedocházelo. Napsala jste to dobře V

10 8
možnosti
KB

Píšete: "Bohužel jsem poznala, že říci svůj názor veřejně, je v dnešní době problematické".

Jak které, že?

Ale nebojte, nositele těch nesprávných názorů se určitě podaří časem eliminovat. Takového Konvičku teď budou vyšetřovat, třeba i nějaký ten trest dostane. V dohledu máme již úpravu trestního zákona, takže možnost trestání těch nesprávných názorů (pardon, šíření "nenávisti"), bude možno lépe postihovat.

A jako učitelka budete mít k ruce novou EU Směrnici jak máte děti učit. Evropský parlament již přijal příslušnou rezoluci, nazvanou "Zpráva o vyučování o EU ve škole": Odkaz zde: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A8-2016-0021+0+DOC+XML+V0//CS

Např. jeden bod: "B. vzhledem k tomu, že hlavní úlohou vzdělávání je formovat plně uvědomělé občany........"

Takže slovy klasika: "do rukou se vám dostane mocná zbraň v boji proti všem škarohlídům, euroskeptikům, šiřitelům nenávisti, apod".

11 5
možnosti
Foto

Paráda! Víte, co by to chtělo? Mnohem víc učitelek, jako jste Vy! :-)

13 13
možnosti
PK

P94e98p80i42k 15K22ř85í90ž

18. 4. 2016 12:50

1, foto neodpovídá skutečnosti (ani náhodou) :-)

2, zato myšlenkové pochody dokonce vás dokonce předčí

;-D

0 0
možnosti
Foto

Paní Tykalová nadávat Vam nebudu, na to jsem příliš kultivovaný, ale přiřadila jste se do skupiny lidí kteří mediálně útočí na prezidenta Zemana. Přitom se odvoláváte na prezidenta Václava Havla jehož morální a lidský profil nebyl nikdy běloskvoucí (alkoholismus, nevěry, nikotinismus, politické nemorální kompromisy, život za peníze amerických výzvědných služeb, poklonkování USA, schvalování bombardování Srbska apod.). To je bohužel pokrytectví.

14 14
možnosti
Foto

... je celkem zvláštní, jak všichni mudrlanti omílající stupidní klišé o humanitárním bombardování zapomínají, co se v bývalé Jugoslávii dělo, a kdo za to nesl zodpovědnost ... selektivní myšlení, účelová ztráta pamětiRv ještě zvláštnější na tom je, že mnohdy ti samí lidé chválí Putina a jeho politiku, nejen na Ukrajině, ale i jinde ... to už chce opravdu notnou dávku stupidity (netvrdím, že to je i Váš případ, neb to nevím) ale jinak celkověRvneb, kdo jsi bez viny ...

3 0
možnosti
RR

Dobrý den. Teď se opět provalí moje internetová omezenost. Pochopil jsem, že "karma" je jakási pochvala a k jejímu přiřčení je nutný nějaký úkon. Nevím jaký a nechce se mi hledat a studovat pravidla. Nicméně bych Vám karmy poslal v plné nůši.

Je to marné. Kdybyste měla pod příspěvkem pozitivní ohlasy od všech našich obyvatel, samozřejmě - 3 (Zeman, Ovčáček, Mlynář), tak se bude tento prezident chovat stejně. Jeho totiž občané nezajímají. On si jen chce dokazovat, že může vše. Nicméně nejásejte, tolik pozitivních ohlasů určitě mít nebudete, protože ten neomylný pán přece procentuálně přesně vyjádřil procento slaboduchých a alkoholiků v našem státě.

Držím Vám palce, aby snaha Vašich studentů a Vaše pomohla zlepšit stávající stav.R^

14 5
možnosti
JS

J48a43n 44S85l83a39b84ý

13. 4. 2016 10:28

Pane, kancléř Zemana se jmenuje ing. Vratislav Mynář. když už nevíte co je karma, tak se alepoň naučte správně číst a psát..

Vše se dá "vygůglit"

http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/3034-vratislav-mynar?gclid=CJ2ivqGYi8wCFY4y0wodpokBPw

http://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=56569

Třeba vám to k něčemu bude. Neškodí se trochu poučit.

Hezký denR^;-D

3 3
možnosti
ZR

Dobrý den,paní kolegyně. Váš článek jsem četla a podepsala bych se pod něj stejne jako vy.Za sebou mám podobnou kauzu -je dobře, že sprosté reakce vás nechavaji chladnou.To píší chudáci, kteří neumí popsat slovy jiný názor a tak chrlí bahno a hnůj Fb je hrozná štika stejně jako diskuse za články. ... Držím palce, pište dál. A nebojte se!

15 6
možnosti
PK

P38e69p47i76k 13K40ř26í18ž

18. 4. 2016 12:55

Ještě že už děti mají vzdělání za sebou ...

1 1
možnosti
PU
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik