Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Copak školství ale úcta k nejvyššímu úřadu je díky zemanovi na dně Rv:-P

5 5
možnosti
Foto

Když se na všech stránkách blogu musím dívat na Vaši tvář, zřejmě jde tedy o nějaký reklamní trik místních adminů na Vaši osobu, tak si aspoň zde dovolím také osobní reklamu :-) http://lubomirkvapil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=501722 - aneb selská verze Vašeho dopisu ;-)

5 3
možnosti
Foto

Drahá paní učitelko. Bytostně nesnáším manipulaci a protože se taky pohybuji mezi mládeží , tak bych se vsadila, že naprostá většina tyto otázky nepoložila. Jen Vy jste měla silnou potřebu se zviditelnit a za čas se dozvíme z jaké pak to strany pocházíte a nebo jste hloupá a nechala jste se zneužít. Nemám nic proti Vašim otázkám, ptejte se , ale za sebe. Nedělejte ze sebe spasitelku mládeže a morálního arbitra na to fakt nemáte .

24 16
možnosti
Foto

Vážená paní učitelko, máte ode mne absolutní podporu R^. A nenechte se otrávit nenávistnými příspěvky lůzy, které dal současný prezident zdání jakési legitimnosti. Že je náš prezident hulvát tak o tom nemůže být pochyb a proto k sobě přitahuje sobě rovné.......Máte můj obdiv

15 10
možnosti
PT

Když tak pročítám diskusi tak to tady asi zakončím vzkazem pro útočníky na paní učitelku a obhájce našeho momentálního prezidenta:

Z mého pohledu, vzhledem k tomu jak mě vychovali; hájíte neobhajitelné.

10 2
možnosti
PT

A nerozumím, proč to děláte.

5 1
možnosti
LK

Obávám se, že děti nesledují sdělovací prostředky. Ty mají úplně jiné starosti. A to, co MZ páchá se dovídají až od hysterického nejbližšího okolí.8-o

10 6
možnosti
RM

Souhlasím, ale myslím si, že dokud nebudou umět číst mezi řádky, neměly by děti ani číst ani sledovat sdělovací prostředky (myslím noviny a televizní zprávy, ne vlastní výběr na internetu), protože kdo si říká redaktor, tak jen vnucuje názory své nebo šéfredaktora nebo statutárního vedení a nebo majitele listu či televize, popřípadě televizní rady. Viz přivandrovalci, zkuste něco napsat proti nim a fííí, už vás smažou.

1 1
možnosti
RM

No jo a jak jste myslela, že to asi dopadne? Holt učitelka.

2 4
možnosti
MN

Milá paní středoškolská učitelko, ptají se Vás Vaši studenti také na způsob nabití majetku pana Schwarzenberga? Na jeho sprostá slova? Na spaní v pracovní době poslance? Ptají se na podivné zakázky dodané kamarádům pana poslance Kalouska v době jeho působení na ministerstvu obrany? Na zakázky, které jsou předražené v řádu anebo stály životy našich vojáků.

Proč se neptají na tyto otázky? Proč jim je nedáte do roviny s jejich dotazy?! Rv

13 11
možnosti
RM

Kdepak, ona je zasedlá pouze na Zemana, zlobí a to víte, učitelky. ;-D

8 4
možnosti
HM

Dobře, paní Tykalová R^

7 3
možnosti
LH

Jen se zeptám- kdo místo Zemana, kdo to.bude prosil.bych konkrétní jméno marně se ho dozaduji;-)

5 1
možnosti
RM

Tak paní učitelka by tam asi viděla nejraději nějaké sluníčko, neustále žvatlající o objímání, lásce a bezkonfliktní sci-fi společnosti.

4 7
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik