Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

učíte základy společenských věd na střední škole, ale vážnější politické táma opravdu nemáte ?

5 7
možnosti
PZ

1) Nikdo není dokonalý, ani náš prezident.

2) Proč je za článkem jak zvýšit karmu, ale chybí mi, jak karmu snížit.

6 9
možnosti
TH

také mne to napadlo

2 0
možnosti
LH

Vážená paní učitelko, váháte, co máte studentům odpovědět..Vaši studenti již nejsou dětmi, tudíž by se měli snažit zodpovědět si své otázky sami.Sama váháte, jakou odpověď jim dát... A dobrý učitel odpovědi nedává, naopak, učí své studenty dobrati se odpovědí vlastní pílí a vzděláváním....Odpovědi nemáte,sama máte kritický postoj a řešíte, na kolik vypadáte..viz váš předchozí blog...Zahoďte zrcadlo a dělejte to, co učitel má...Veďte své žáky k tomu, aby si sami uměli najít informace a utvořili svůj názor, bez ohledu na to, co jim kdo odpoví....

14 5
možnosti
Foto

:-PTakže neodpovidat? Trochu divná představa fanynky nejhoršího prezidenta republiky v dějinách ČR o poslání pedagoga Rv

7 8
možnosti
EP

Paní učitelko s politováním musím uvést, že lituji žáky, kteří projdou Vaší pedagogickou pécí. Naše media zejména ČT se velmi přičinila, že nemáte žákům co říci a presentujete se před nimi, jako zmanipulovaná a nemyslící. Je velmi smutné, že jsme asi jediná země v EU a možná i dále, která si neváží svého presidenta, který je symbolem vlasti. Je to občany zvolená první osoba v zemi.

Asi jste vyrůstala v rodině, kde před vámi maminaka nadávala na tatínka a naopak. Z toho nakonec vyplývá, že tam se asi stala základní chyba. není-li úcta k nejbližším snadno se z toho vytvoží i neúcta k těm, které občané naší společné vlasti delegují mezi representanty země - president a dále také volí zákonodárce - poslance a senátory a jimi určenou vládu.

Asi vyučujete, ale tápete. Rodiče vám svěřili děti, abyste přispěla svým dílem, k jejich občanským postojům. To neděláte a jen plýtváte časem mládeže, který podle přírody má na to, aby se připravila na život ve společnosti a ve své vlasti. Předpokládá se s dobrým demokratickým vztahem ke spoluobčanům.

Jsem již velmi starý a tak si dovolím vám říci, že by vám měla hanba nafackovat, či jinak měla by jste se stydět paní učitelko. Víte něco o morálce ? Komenský asi pláče a nemůže pochopit kam se člověk jako učitel v jeho vlasi vydal.

17 24
možnosti
Foto

Tak vy jste dneska vyhrál internet ;-D;-D;-D

12 6
možnosti
RS

Pani profesorka nepochopila, ze prezidenta republiky bude soudit jako vzdycky historie. Z tohoto hlediska jsou jeji pripominky na Zemana vice nez smesne. Cisi z nich prizemnost. Jestlize srovname Zemana napriklad s americkymi prezidenty, je to v principu slusny dobry clovek. Pani ucitelce zrejme chybi vseobecne vzdelani.

18 21
možnosti
KB

Omyl. Jedině lidé jako vy nebo vaši plusovači, kteří máte problém s viděním věcí tak, jak skutečně jsou, se odvolávají na historii. Inteligentní lidé mají jasno.

9 9
možnosti
JD

No jsem potěšen, že jste napsala "Vážený pane prezidente". Takže vážená paní profesorko. Mladá generace vždy klade provokativní otázky, vzpomínám, jak jsme vždy vytočili naši profesorku občanské nauky , ale byla to dáma a dokázala vždy na naše otázky odpovědět a i když né vždy jsme byli spokojeni, ale to není mladá generace nikdy. Oproti vám, ale tato profesorka musela dodržovat stranickou linii, což vy nemusíte a je zcela na vás a vašich postojích jak chování prezidenta odůvodníte. Za vašimi dveřmi nestojí STB a zatím u nás stále platí základní listina práv a svobod. Nic proti vám, ale váš dopis je nejen trochu trapný, ale čpí z něho populismus na hony daleko. Humanitární vědy, to je něco, co je hrozně odtrženo od praxe a věřte, že nejvíce se dozvíte, když půjdete mezi lidi, poslechnete si názozy celým populačním spektrem a potom zcela jistě nebudete mít problém svým studentům odpovědět.

24 22
možnosti
Foto

Také si myslím že zemana by žákům lépe okomentovala její kolegyně na zoologii ;-D

9 7
možnosti
Foto

Dobře popsaná realitaR^, kterou spousta Čechů (chovajících se stejně jako Zeman) nechce vidět a nechce si přiznatRv

16 12
možnosti
MK

Lze udělit záporná karma?

13 7
možnosti
Foto

Klidně si ji udělte třeba sobě ;-D

3 13
možnosti
LH

Ptal jsem se na toho ideálního kandidáta- jediné usmolene jménoo a NIC. Samozřejmě mimo karlofilu ( hádam tak 90 % oponentů Zemana)

4 4
možnosti
Foto

Kde jste se ptal? 8-oDo voleb je ještě spousta času a zeman může dal pokračovat ve svém ztrapňovaní ;-D Určitě ještě i ti méně hloupý pochopí co máme za tragédii na hradě!;-)

7 7
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik