Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

P20a82v88e80l 93P26e30l83c

7. 4. 2016 9:27

Já jsem vyrůstal za Husáka a komunista nejsem, ba ani slovensky nemluvím, takže já bych ten vliv prezidenta na vývoj mládeže nepřeceňoval. A nevím, proč děti učíte takovou blbost, že by měli mít úctu k úřadu prezidenta. Snad by jste je měla učit, že úctu mají vyjadřovat svobodně dle vlastního uvážení jen těm, kdo si ji zaslouží. Šmejdum se neklaníme.

7 5
možnosti
JV

J24a65n 19V46a45l36t33a

7. 4. 2016 12:31

To se trochu mýlíte, byť ne úplně. To, že by slušně vychovaný občan měl mít přirozenou úctu k úřadům (ať už prezidentský úřad nebo městský úřad), že by měl mít úctu ke starším, k policii apod., v neposlední řadě i k ostatním, to je základní znak slušně vychovaného a civilizovaného člověka. Měl byste si uvědomit, rozdíl mezi anarchií a demokracií. V této zemi, mám občas takový pocit, spíš vládne to první, bohužel.

7 0
možnosti
LB

Nějaká volimKarlice, je nemá cenu vůbec komentovat. Je to sebranka nenávistných lidí, kteří nesnesou, když není po jejich...

12 11
možnosti
PK

Zato z Vašeho příspěvku úplně čiší láska k názoru druhých.Rv

8 3
možnosti
MH

Kde muzu snizit karmu temto jedincum?

4 2
možnosti
TM

Dopis můžete napsat jaký chcete a komu chcete. Dojmy, pocity, budiž. Ale tvrzení bez důkazů je blábol. Z vašeho textu je zřejmé, že jste zaujatá. To ovšem snižuje vážnost vašeho textu. Pan prezident jistě chyby má. Máme je totiž všichni. To, že chce zachovat republiku především českému národu a jeho tradicím, považuji za velmi pozitivní.

17 14
možnosti
TF

Paní učitelko!

Přečtěte si Ústavu ČR!

Je tam, že prezident není zodpovědný za svoje činy v době mandátu a proto se nemusí nikomu zodpovídat.

Proto si třeba Klaus dovolil udělat tu Amnestii..

13 5
možnosti
Foto

I kdyby to v ústavě nebylo - pan prezident se vůbec ničeho nedopustil, to se jen sluníčkáři zviditelňují. V diskusi tu čtu radikální křídlo, co ještě nemá žádnou životní zkušenost a jednou se bude hodně divit - a jejich skautské vůdce.. docela jsem se pobavila :)

18 13
možnosti

Plně se ztotožňuji s paní učitelkou. Takových učitelů víc.

16 26
možnosti
KJ

Takovych je i vice zedniku, prodavacu, kvetinaru, ridicu, doktoru, vedcu, uredniku .......

5 2
možnosti
PK

Paní učitelku tady zástupnými tématy napadají hlavně potrefené husy, které si plně uvědomují, že otázky jsou položeny naprosto správně.

18 18
možnosti
PK

Zástupné téma je co? že předchozí prezidenti nebyli obsahově o mnoho lepší? Respektive zejména ten předminulý? Ale je pravda, že forma byla líbivější...

11 4
možnosti
KJ

Aniz bych se chtel Zemana zastavat, tak odpoved na vsechny otazky je: PREZIDENT JE TAKY JENOM CLOVEK. Ptali se vas studenti i na Havla - kolik propustil vrahu a ekonomickeho experta Klause?

16 6
možnosti
VK

A kolik propustil Havel vrahů? ;-D Tak já vám odpovím: ani jednoho, vy pamětníku. Násilných trestných činů se amina v roce 1990 netýkala :-P

9 6
možnosti
FK

Zvolte si Halíka. To bude mít pro-islámský papež velikou radost.Rv

6 3
možnosti
AP

Paní učitelko, jsem rád, že někdo tak otevřeně zveřejní svůj názor. Kdo jiný by měl působit proti proudu účelové lži, než právě učitelé. Jestli mi bylo na začátku působení pana Zemana v úřadu prezidenta jen trapně, teď se začínám opravdu bát. Táhne národ směrem na východ k zemím, kde je lež a propaganda hlavním nástrojem vlády. Že to velká (a stále větší) část národa nepozná a aplauduje mu mi nahání husí kůži. Jediná naděje je právě mládež, která generaci lidí, jimž bolševismus nevadí, jednou nahradí. Držím vám palce, vydržte.

13 8
možnosti

J35i39ř31í 13Š50í95r

7. 4. 2016 12:42

A na západ od našich hranic se nelže? není tam propagamda a účelově zmanipolované veřejné mínění? Nedejte se prosím vysmát... Kdo z Vás kdy slyšel o revoluci na Islandu? Pokud tam v té době nebyl????

4 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik