Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Drive nez detem rozemele spolecnost jejich zdrave nazory, chteji deti vedet, proc se na Hrade tak strasne lze. A nevim proc se Zeman brani to detem vysvetlit. Zeman by mel tak jasne odpovedet jako jasne jsou ty otazky. Za komunistu lhala cela KSC , dnes lze predevsim Hrad a KSC ceka jen potichu na prilezitost. Na jakou prileziitost ?? To je kazdemu jasne.

5 9
možnosti
MM

Prezidenta máme rakového jakého.jsne si svobodně a demokraticky zcolili. To je první a neoddiskutovatelný fakt.

To, že se některé jeho jednání někomu zdá nesprávné je samozřejmé, každý má právo na názor, zda to či ono u koholi druhého je správné nebo ne.

Prezident má samozřejmě právo mít svůj názor stejnějako poslední bezdomovec, s tím nikdo nic neudělá! Jediná možnost je ty své názory propagovar a čekat, že se ttřeba najdeněkdo další, s kým budu kamarád, protože má stejné nebo podoné názory jako já.

Ovšem také plarí, že ten můj názor není pravdou, tedy něčím, co by platilo vždy, pro všechny a nemněně. Taková pravda toriž neexistuje, pravda je subjektivní (osobní, má pravda), ne univerzální, všem stejná, i když cosi napíšetisk nebo někdo řwkl v TV.

Děti se ptají jinak, ptají se po příčině, proč? A to už je těšší odpověd.

9 2
možnosti
JJ

Ty děti mají víc rozumu než celý pan prezident.

Zeman byl snad sedmkrát soudem prohlášen za lháře, ale většině občanů téhle republiky to nevadí.

Ministr financí se dopustil finančního podvodu, ale většině občanů to nevadí.

Být na vašem místě, asi bych dětem doporučil, aby se učily cizí jazyky.

14 10
možnosti
MH

technicka - Zeman nebyl soudem za lhare prohlasen ani jednou.

7 5
možnosti

Vidím, že jste píchla do vosího hnízda. Ale to je dobře, je potřeba připomínat, jak špatného prezidenta máme.

16 9
možnosti
MN

Můžete dát typ na lepšího? Ve volbě Zeman-Schwarzenberg to bylo jen o výběru menšího zla.

10 3
možnosti
MV

Neuvěřitelná snůška blábolů.

16 11
možnosti

Po pravde pochybuji, ze by se mladi bez predchozi masaze, na neco takoveho ptali, takze to spis vnimam na pripravene otazky, kolem kterych podobnych byla nedavno velke halo, protoze prezidenta nenapadaly. Take jsem byl mlady ... takze vim, ze mladi se nechaji lehce ovlivnit.

26 4
možnosti
JS

Připravené americkou ambasádou, ne?Rv;-D

3 1
možnosti
RR

Dobrý den, paní učitelko. Poprvé se účastním takové diskuse, ale po včerejším pořadu na Impulsu jsem se pracně registroval, abych reagoval. Nečetl jsem proběhlou diskuzi, tak se snad nebudu opakovat. Výhrůžky likvidací nabízí ten, kdo nemá zjevné a inteligentní argumenty.

Těší mě, že si mladí kladou otázky, které jste zvěřejnila. My jsme na střední škole za totality byli stejně nezkažení a ptali se podobně. Ale nemohli veřejně. Otázky jsou formulovány zcela logicky. Není třeba u nich nic dokazovat, protože je svým chováním nabídl sám pan prezident. Každý, kdo alespoň okrajově sleduje jeho chování nejen v úřadě, dokáže ke každé z nich přiřadit několik konkrétních situací. Je to o to snažší, že stávající prezident se např. používáním lhaní za účelem dosažení cíle sám veřejně chlubí. O tom ostatním nemluvě. Potud Vás, ani Vaši skupinu nemohl nikdo osočit ze lži.

Škoda druhé části dopisu, byť logické a pravdivé. Tady už vás všechny smyšlenými argumenty napadat mohou.

Studie prokázaly, že v politice se pohybuje oproti jiným profesím procentuálně nejvíce psychopatů. Hlavním rysem je pocit všemohoucnosti a nepostižitelnosti. U pana Zemana jde skutečně o totální extrakt zmíněného. Prezidentovou odpovědí na všech 10 bodů by tedy mohlo být :"PROTOŽE MOHU,TY HUSIČKO, KTERÁ SE ODVAŽUJEŠ TAKHLE PTÁT! MORÁLKU SEM NETAHEJ". A aby na ně dopadl alespoň stín této "všemocnosti", shlukuje se vždy kolem těchto politiků dost podržtašek typu tajemníků, kancléřů, mluvčích, atd.

My jsme jim dovolili mít tento pocit. Jsme v situaci, kdy se bojíme politiků, místo aby se báli oni nás, nebo byli našimi partnery. To je znát již na úrovni okresů a krajů.

U občana Zemana mě jeho chování mrzí o to víc, že s některými jeho názory na národ a stát souhlasím ( tím nemyslím jeho řeči o procentu alkoholiků a slaboduchých ) a on sám je svým vystupováním degraduje.

Opravdu velký člověk je skromný a projevem skutečné skromnosti není koupání v návesním rybníku, či brambory na loupačku k večeři

18 6
možnosti
MN

Opravdu Velký člověk nikdy do politiky nevstoupí. Ani vstoupit nemůže, protože by nebyl vydíratelný, což je jeden ze základních neopominutelných požadavků na zájemce o vlivné politické funkce.

3 2
možnosti
MH

je smutne, kdyz clovek, ktery sam nedokaze odpovedet na takhle trivialni otazky, muze svou neschopnost predavat dalsim generacim :-/

14 13
možnosti
JJ

A vy na ty otázky odpovědět dokážete? Ale vlastně máte pravdu, odpověď je jednoduchá: "Vy jste si mě zvolili a nějaké soudy jsou mi ukradené. Já si můžu plácat nesmysly, můžu téhle zemi ubližovat, ale na vině jste vy, voliči. Protože vy jste si mě zvolili a se mnou moje lži, vulgarity, podrazy spojenců, podlézání bolševikům všeho druhu. Neházejte vinu na mě."

5 6
možnosti
RZ

tak to vidíte jakou máme "demograciji" :-)

Moje dva příspěvky otírající se o našeho skvělého prezidenta mi někdo smazal, ale on si na veřejnosti může říkat i mnohem horší věci.

No nic no.

4 3
možnosti
PH

Líbil se mi nápis, který měl na tričku Honza Hrubý (houslista, skladatel....) a sice "Genius je taky jenom člověk!"

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik