Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Pan Minar, to je opravdu výkvět diskuse. Učitelce se nelíbí, že prezident lže o Peroutkovi a neomluví se. A kdo za tím dle Mináře je? Samozřejmě USA, nějaká kavárna, nějaký kníže atd. atd. Minář zřejmě nechápe, že normálnímu člověku musí být chování Zemana odporné i bez USA, kavárny či knížete. ;-)

4 11
možnosti
JN

J44i40ř67í 75N49o72s64e75k

9. 4. 2016 21:58

jsou i jiní normální lidé....a ti to vidí jinak...

9 1
možnosti
TN

Zeman nelegitimizuje nenavist. Proste ma podobny nazor jako vetsina obcanu. Ja jsem si.svuj nazor vytvoril sam, bez ohledu na Zemana, Konvicku a dalsi. Nemuzu mit rad kazdeho.cloveka na svete a kdo.tvrdi ze ano, tak.je pokrytec. A ackoliv jsem ho nevolil a s jeho nekterymi projevy nesouhlasim, tak v pohledu na migracni krizi a islam jsem s nim zajedno. At se Vam to.libi, nebo ne.

31 4
možnosti

P45a75v78e48l 34Š85í86p

9. 4. 2016 19:26

Hysterie, nehysterie, autorka má pravdu. Ta FIGURA na hradě, nebo v Lánech, je ostudou každého rozumného člověka v ČR! Volili ho ti nerozumní, levokulčáci, kteří by si, spolu s ním, nechali přešít oči! Já bych jim povinně na hruď, ještě bez jakékoliv anestezie, přišil rudou hvězdu a vyhnal je do Číny, mlátěje je na cestu kladivem a sekaje srpem!

5 16
možnosti
DM

Noa ty jsi teda rozumnej ty hlupáku.Aspoň je na tobě vidět co jste zač kritici Prezidenta !!!

7 7
možnosti
PM

P52e53t55r 88M11i65n73a80r

9. 4. 2016 16:26

Tao ta souzka ucitelka napsala sama, ci ji postrkaval protektor ?

Je to mozne ? Je to vymysleno od A do Z. Skoda, ze tam neni vedle te otky devy popletene jeste foto autora. :-P:-P:-P

4 6
možnosti
MP

Petre, prectete si po sobe jeste jednou ten Vas prispevek, tolik chyb v par vetach, to je unikat. Navic jsou tam i logicke chyby, i kdyz prehlednu preklepy typy "Tao" za "To", Protoze s tim Tao to zni jeste mnohem komicteji, co jste vyplodil.

Navic vsechny ty otazky si kladu i ja a to jiz nejsem zakem skoly, ale kdyz vidim Vas prispevek, uvedomuji si, kdo jsou jeho volici. Skoda jen, kolik Vas tu v Cechach je.

3 0
možnosti
RM

Zemana je jistě za co po právu kritizovat, ale zcela jasně cítím tu lacinost a pro mnohé neodolatelnou tendenci povozit se na módní vlně hysterie, protože nic jiného to není. Představa, že si pozveme představitele Číny na kobereček a budeme je zde školit, prezidentovi pořádně vynadáme a pak budeme dobří demokraté, je z mého pohledu idiotská. S Čínou máme jen nepatrné obchodní vazby, ale pokud bych dal na tón valící se ze sdělovacích prostředků, tak to vypadá, jako kdybychom s nimi zakládali vojenský blok, vytvořili ideologickou koalici apod. Dobrá ukázka, jak lze události mediálně vytvářet, nafukovat ad absurdum a to za situace, kdy k porušování lidských práv našimi spojenci jen poslušně a s pochopením přihlížíme.

11 3
možnosti
PM

No paní učitelka aktivistka proti presidentu hulvátovi. Přiklonit se na jednu stranu je pohyb mezi blátem a louží. Jak se říká pravda je někde mezi.

3 0
možnosti
LM

Paní učitelka by měla dětem vysvětlit, jakou moc mají média, že také nesmí věřit všemu, co píší, že jejich zpravodajství je mnohdy účelové - jenže mám dojem, že jí nešlo o to, uvést věci na pravou míru...

15 6
možnosti
JS

Tak tak, protože nic z toho se vlastně nestalo a prezident nikdy nic podobného neudělal ani neřekl, že?Rv

5 1
možnosti
KP

Nevím paní, proč jste učitelka, když nedokážete odpovědět na takové triviální otázky. Podle mě stačí trochu selského rozumu a je jasno. Lež je lež, omyl je omyl atd.. Jen nesmíte být zaslepená tím do čeho nás dnes a denně tlačí média. Když si nepokrytecky přiznáte která země páchá na celém světě zlo a přitom má plná ústa demokracie a lásky a která se jen brání, budete moci odpovědět na většinu Vašich otázek. Přeji Vám, aby se Vaše mysl rozjasnila a mohla jste nezaujatě učit, protože zhruba vím, jaké nesmysly se dnes děti od učitelů dovídají. Těm dětem by to jistě pomohlo

16 14
možnosti
MH

Tohle je vazne ucitelka, nebo nejaka inkarnace Niky Tuckove? ;-);-D

10 10
možnosti
JV

Te pani ucitelce by meli dat vyznamenani. Kdo dnes v Cesku ma odvahu tak jasne a bez klicek postavit presidentovi otazky verejne hodnoty. .

14 8
možnosti
PM

P57e48t97r 95M34i41n22a90r

9. 4. 2016 16:29

Koukaji, Vltavsky. Zvani a asi za baksis. Ta souska ucitelka mozna ani neexistuje. Ale pamatujou si, voni znalec, jedno. Vse, co se nejak dotyka Sibire, pres Putina, vse je v te soucasne informacni valce pouzito. Zeman se amikum nehodi a tak svolavaji blbecky do jednoho siku. Voni jsou dost na cele. Ze. :-P:-P ;-D;-D;-D;-D;-D

2 4
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik