Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

To jsou ale naivni otazky, snad krome te prvni. Coz takle si polozit otazky dulezitejsi, spojene se stejnym uradem?

O tom lhani: to se stalo tradici ceskych prezidentu a mozna je to dokonce jeden z kvalifikacnich predpokladu k vykonu funkce.

Kdyz uz jste sepsala ty otazky, tak me by zajimaly jine otazky:

1. Jak muze prezident rozbijet a nakonec rozbit stat, na jehoz Ustavu prisahal?

2. Jak muze prezident chranit komunisticke zlocince?

3. Jak muze prezident znicit cele jedno prumyslove odvetvi a zpusobit mnohatisicovou nezamestnanost?

4. Jak si muze prezident, ktery zradil svoji zemi vubec dovolit znovu kandidovat na urad prezidenta zeme jine a jak je mozne, ze do te funkce byl zvolen, kdyz se pri predchozim vykonu uradu dopustil vlastizrady?

5. Jak je mozne, ze za vsechno tohle neni alespon moralne odsouzen a misto toho po nem pojmenovali letiste?

25 11
možnosti
PV

P51e17t71r 54V96l65c64e98k

12. 4. 2016 11:37

prostě méně kvalitní pedagog a studenstvo......

14 5
možnosti
KV

Koukám, že psát za žáky otázky prezidentovi, je u pedagožek v poslední době velká móda. Na druhou stranu je to asi jediná šance, jak se z šedi práce za katedrou stát alespoň na okamžik centrem pozornosti, takřka celebritou. Druhá cesta, v našich poměrech, je už jen stát se obětí šikany..:-)

19 6
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím paní učitelko. Současný prezident je zastáncem a propagátorem státu (Rusko), který nemá úctu ke svým občanům a má silné tradice ve vytváření lepšího obrazu o své zemi než jaká skutečně je. Říká se tomu Potěmkinova vesnice. Rusko je lež, kterou chce prezident Zeman implantovat do běžného života v české republice.

7 20
možnosti
Foto

A co tak pozitivního pravil Miloš Zeman o Rusku?

7 3
možnosti
Foto

Vždycky se najde někdo, kdo bude remcat. Já jsem spokojená tím, co jsem si zvolila.

19 8
možnosti
MP

Tak co jiného člověku zbývá, aby mohl být na sebe před zrcadlem pyšný za svoji volbu či názor. Zbývá než mít zavřené oči.

2 5
možnosti
ML

Prezident, učitelé a rodiče mají jít svým dětem nejvíc příkladem. Svým životním stylem, názory. Tady si ale velká část lidí myslí, že prezident má být prostým obrazem svého lidu. NE. Prezident má být takový, aby lidé chtěli být jako on, brali si z něj pozitivní příklad, vzor. V tom jsme totálně prohráli. Protože náš vzor má obsah septiku a ještě k tomu je zlý. Dokud bude ve funkci, budeme se mu všichni čím dál tím více podobat, protože on jde lidem (a dětem) příkladem, ať je jakýkoli.

12 12
možnosti
Foto

No co když je Váš ideál v rozporu s teorií veřejné volby?

6 2
možnosti
VV

tyto otazky z poloviny platí i u V Havla. Verim, ze to stejne intenzivne probirate

16 4
možnosti
TH

Jiří Ovčáček „Čekal jsem fundovanou a vysoce inspirující kritiku, zvláště když jde o pedagožku, objevil jsem jen bezduchý a prázdný seznam novinových titulků. Je to promarněná šance.“

Já jsem sice nečekal nic, ale je pravda, že ten blog je hloupý, trapný a bezduchý seznam novinových titulků.

19 6
možnosti
PV

P41e14t53r 16V39l94c85e67k

10. 4. 2016 13:29

Paní blogerko, vysvětlete svým studentům, že šíření nenávisti a zloby vám a vašim studentům jde přinejmenším stejně tak dobře, jako to adresujete naší hlavě státu.

24 15
možnosti
PN

Bohužel, z článku je zjevné, že nejste dost inteligentní, aby jste vysvětlení pochopila. Ale to nevadí, Zeman pracuje i pro lidi, jako jste Vy.

Ať je Zeman jaký je, nezpochybnitelnou skutečností je, že je inteligentní a jeho loajalita je s českým národem. Opravdu nevím, kdo z veřejně známých osobností má tutéž kombinaci.

33 14
možnosti
AN

A13l58e23š 79N15o28v77á59k

13. 4. 2016 18:47

Prosím vás v čem je Zeman inteligentní? Za podporu Mlynáře? Nebo že přišel ožralý jak prase (vlastně ne jak) ke korunovačním klenotům? Nebo že proti sobě nenechá demonstrovat a policejní složky za to ještě chválí?? Bože, vy jste také výkvět hloupé části české společnosti... v čem to naše děti vyrůstají:-(((

2 9
možnosti
MP

Málokdo se tak rozcházel mezi slovy a skutky jako Václav Havel. A když se k němu autorka hlásí a ještě formou "otevřeného" dopisu napadá současného prezidenta, tak jen dokládá jaká je ona sama. Měla by si tedy sama sobě napsat otevřený dopis, neschovávat se za žáky a upřímně si přiznat, že jsou to hlavně její názory. Férovost je autorce prostě cizí. Nebi snad psala otevřené dopisy V. Havlovi, když vyhlásil amnestii, lezl do zadku USA, souhlasil s bombardováním Srbska, stal se prezidentem jen po zakázkovém zatčení jednoho poslance, atd., atd,? Čímž nechci omlouvat některé chybné kroky současného prezidenta, ale jinak mimořádně úspěšného prezidenta, s čímž se lidé jako autorka nemohou vyrovnat.

46 11
možnosti
RS

Pro vaši informaci, pane Pudile. Bombardování Srbska bylo v době vlády Miloše Zemana. Vláda ČR na svém zasedání hlasovala o tom, jaký postoj má ČR zaujmout k akci NATO. Vláda ČR akci NATO proti Srbsku podpořila. Proti hlasovali Eduard Zeman, Ivan David a Vladimír Špidla. Zdrželi se Miroslav Grégr, Jan Fencl a Miloš Kužvart. Ostatní členové vlády včetně premiera Miloše Zemana hlasovali PRO. Je tedy jasné, že si pletete pojmy a dojmy.

19 5
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik