Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Paní profesorku jste jednička...!!

5 5
možnosti
LN

Já s paní profesorkou souhlasím a děkuji jí. Nenávistné reakce čtenářů snad ani nemohou být autentické - podezřívám z nich ovčáčkovský klan. Se studenty mám podobné zkušenosti z pedagogické praxe na VŠ - jejich nejméně oblíbeným politikem je právě prezident Zeman. Můžete nad tím všichni mávnout rukou, ale pro mě je to naděje, že se začne zase blýskat na lepší časy.

8 7
možnosti
JH

J12i84ř11í 33H17u55m63l

16. 4. 2016 23:32

učitelství není práce ale postižení a dle toho vypadá váš blog ;-)

7 8
možnosti
Foto

V tom článku prezentujete své názory a pro přitáhnutí pozornosti ho nazýváte otevřeným dopisem prezidentovi, samozřejmě s vědomím, že k prezidentovi se nikdy nedostane. Jako profesorka se cítíte být oprávněna ho oslovovat a kritizovat, aniž byste vzala v úvahu, že ten člověk Vás svými znalostmi nejen v oblasti základů společenských věd mnohonásobně převyšuje. Ano, je velmi svérázný, samolibý a ve svém věku nemá potřebu být za každou cenu upjatý a korektní. Ale, ruku na srdce, pokládal by to někdo za hodné pozornosti, nebýt každodenní mediální masáže na téma: Zeman je ostudou republiky ? :-/

12 8
možnosti
LS

Já se taky ptám paní učitelky jak, může nevidět, neslyšet, vytrhávat věty z kontextu, ignorovat lumpárny a potom učit. ;-D

13 2
možnosti
TF

Pomýlení lidé rozvracejí republiku...

To tady už bylo.

7 1
možnosti
JK

Tak svazáci psali podobné výlevy, jen měli hlavy vymyté jiným režimem. Než zde vyroste generace opravdu objektivních a myslících lidí, bude to dost dlouho trvat. Generace současných třicátníků ještě doma jako děti slýchali hromovské nadávání a démonizování komunistického režimu (který mimochodem komunistický zdaleka nebyl), protože to bylo v módě a navíc si tak spousta lidí, kteří k socialistickému režimu byli značně servilní, vybíjela (a někteří dodnes vybíjí) svou frustraci. Když v roce 89 mi bylo jedenáct a celému jsem tomu nerozumněl. V rozmezí pár dní jsem dostal dvě poznámky. Obě od jedné jediné učitelky. první zněla: "Neoslovil mě na chodbě soudružko!" Druhá "Oslovil mě na chodbě soudružko". Mimochodem daná učitelka mimojiné učila občanskou nauku, kde jeden týden horovala o vedoucí úloze strany a druhý týden o démonickém komunistickém režimu. Později jsem se dozvěděl, že spouluzákladala OF.

A víte co mě říkal táta? Neříkal (asi jako Vám) komunisti jsou svi... Říkal: Dívej se, čti. Ale nevěř okamžitě tomu, co vidíš a čteš. Nejdřív o tom přemýšlej. A právě ty dvě "nespravedlivé" poznámky v žákovské knížce mi daly prostor i odpověď. Ne každý komunistobijec je opravdu komunistobijec. A ne každý demokrat je demokrat.

15 1
možnosti
Foto

Váš táta měl SUPER názor na světR^R^

2 0
možnosti
EJ

Paní učitelka je příliš mladá a příliš neinformovaná.

8 5
možnosti
DJ

Stulti maxime sibi nocent

2 1
možnosti
FD

Celý EU parlament lže a vede Evropu do záhuby. Ale to vám zřejmě nevadí.

13 2
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 8597x
Středoškolská učitelka, dvojnásobná maminka, kuchařka, vášnivá čtenářka, filmová fanynka.

Postřehy z mé učitelské praxe můžete najít na: 

https://open.spotify.com/show/4OctaK4a1JD7eT2hTJx5CJ?si=0a9ecd2fe2ff48fe

https://www.facebook.com/Ucitelsky.denicek/

https://www.facebook.com/lucie.tykalova

http://instagram.com/lucka_tykalka

Seznam rubrik